11. tammikuuta 2015

Helppoakin helpommat cocktailpalat; Lohi-rieskarullat


Nämä rieskarullat tai oikeastaan ehkä rieskarullapalat ovat todellinen helppoheikin pelastus. Nopeita ja tosi helppoja tehdä, mutta maistuvat silti ihanilta. Näihin ei tarvita kuin muutamaa ainesta ja silti näistä saa ihania ja jopa juhlavia coctailpaloja.
Olen tehnyt näitä myös savuporolla ja ne olivat ehkä mielestäni parempia kuin nämä, mutta näillä meillä nyt tänään herkuteltiin tällaisina lohiversiona.


Lohirullat ( 36-42 kpl )

3 rullarieskalevyä
150-200 g savulohi ja piparjuurituorejuustoa
150-200 g kylmäsavulohisiivuja
 n. 1,5 dl persilja- ja/tai ruohosipulisilppua

 Levitä tuorejuusto rieskalevyjen pinnalle (n. 50 g per levy), koko levyn alueelle.  Levitä tämän jälkeen lohisiivut (n. 50 g per levy) rieskalevylle siten, että niitä on levyn alareunasta n. 2/3 levyn korkeuteen. Ripottele tämän jälkeen persilja/ruohosipulisilppua (n. 0,5 dl per levy) lohisiivujen päälle ja rullaa levy tiukasti pitkältä sivulta, kääretortun tapaan. Leikkaa yksi rieskarulla aina 12-14 palaan, haluamasti paksuuden mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...